Fredagslista

Hej! Hur mår du idag?

Mycket bra. Inledningen på dagen var ju perfa. Minisemla på tåget med gott sällskap och fin utsikt, kan inte bli bättre.

Vad har du ätit idag?

Till frukost blev det gröt, minisemla till förmiddagsfika 1 (7.30), äpple till förmiddagsfika 2 och några majskakor till lunch.

Vad gör du nu?

Har paus i pluggandet. Ska klara denna fruktansvärda (tyckte jag då) tentan som jag haft efter mig i 3 år så att jag sakta men säkert kan närma mig mina 180 hp på programmet och kan hämta ut ett examensbevis med inriktning. 

Vad funderar du på just nu?

Varför min examinator inte kan rätta fortare (9 arbetsdagar och 3 tentor varav 1 hade 1 fråga kvar och jag 3 och den sista personen vet jag inte) och om han rättat och jag inte klarat en fråga kunde han ju mailat om det då. Sen funderar jag på varför jag inte pluggade på detta till första sommaromtentan, den är ju inte så svår. Funderar också på hur fin en människa kan vara :) 

Vad har du på dig?

Just nu är det strumpor och tröja.

Dagens tråkigaste?

Att mitt resultat inte kommit på tentan. Vill bara ha den avklarad! Det är den näst svåraste tentan på hela 3 år för man kunde inte plugga på den och man ska ha turen på sin sida att examinatorn ska vara på bra humör när han rättar och drar rätt lott så man klarar den. 

Vad har du gjort idag?

Varit på föreläsning i skolan. 

Dagens bästa?

Lilla gubben.

Vem saknar du?

Min bästa vän och lilla gubben. 

Vad ser du mest fram emot idag?

Att ha genomlidigt kapitel 9 med alla övningar och dylikt därtill. OCH inte att förglömma, mitt godis i form av banan med jordnöttssmör doppade i choklad, vattnas i munnen :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp